Departamentul de Pet Food Distribution al companiei AVIAGRO INVEST SRL a luat fiinta in 2015, raspunzand la cererile colaboratorilor de a introduce pe piata un produs pentru animalele de companie complet, nutritiv si accesibil ca si pret. Gama comercializata este formata din produse de la nivelul Low cost pana la Super Premium, furnizorii fiind selectati in functie de indicii de palatabilitate ai hranei, componentele nutritive si efectele asupra sanatatii animalului.
Astfel, pe scurt produsele comercializate au urmatoarele caracteristici:
1. Hrana uscata - Reprezinta o sursa nutritiva foarte importanta pentru animalele de companie, avand in compozitie diversi nutrienti si o gama variata de vitamine.
2. Hrana umeda - Pentru a mentine hidratarea constanta a animalului dvs de comapanie, se recomanda introducerea in alimentatie si a unui sortiment de hrana umeda, care va intregi dieta echilibrata si gama de nutrienti.
3. Accesorii - In timp de cosurile pot fi o alternativa ideala pentru pardoseala rece a locuintei, cu zgarda sau lesa potrivita plimbarile devin mai placute atat pentru stapan cat si pentru patruped. In ceea ce priveste multitudinea de jucarii existente, acestea va ajuta sa legati o relatie de prietenie cu animalul dvs de companie si in acelasi timp sa incurajati si exercitiul fizic.


New: Studiile recente arată că preferințele clienților noștrii au crescut, astfel firma noastra a dezvoltat o linie de 5 produse SuperPremium.
După o perioada de lucru de aproximativ 1 an echipa Aviagro a creat un nou brand compatibil pe piata de PET-FOOD din Romania.
Call Now Button
Chinese (Simplified)EnglishFrenchGermanItalianRomanianSpanish
Devino partenerul nostru!
Send