AGORA Starter Medium Puppy 12kg/ 3kg

Proteină selecționată pentru gradul mediu sau ridicat de asimilare, aceasta este o soluție nutrițională unică ce răspunde nevoilor femelei și ale puilor acesteia pe durata primelor cinci perioade ale ciclului de viață: gestație, lactație, înțărcare și creștere până la vârsta de 2 luni.
Hrana AGORA Medium Puppy Starter este concepută special pentru a ușura tranziția de la laptele matern la hrană solidă, prin aportul optim de energie, proteine și grăsimi. Crochetele pot fi ușor rehidratate și aduse la consistența unei paste, ce este consumată cu ușurință atât de către femelă cât și de pui.
În cazul în care femela dumneavoastră de talie medie este gestantă sau a fătat recent, este important că atât ea, cât și puii ei să beneficieze de suportul nutrițional adecvat pentru a asigura menținerea sănătății mamei și a oferi cățeilor cel mai bun start în viață.
Această hrană este recomandată femelelor adulte care cântăresc între 11 și 25 kg. Se utilizează din ziua 42 de gestație și pe toată durata lactației, fiind de asemenea adecvată hrănirii cățeilor în perioada de înțărcare, până la vârsta de 2 luni.
Formula este special concepută pentru a răspunde cerințelor nutriționale ale cățelei dumneavoastră și puilor ei, fiind un complex exclusiv de nutrimente prezente în laptele matern și nutrienți specifici care contribuie activ la susținerea sănătății digestive și a mecanismelor naturale de apărare ale cățeilor în perioada în care sistemul lor imunitar este încă în curs de dezvoltare.
Atunci când sunt amestecate cu apa, crochetele sunt ușor de rehidratat obținându-se o consistență de pastă care este foarte palatabilă atât pentru femela mamă, cât și pentru puii ei. Textura acestor crochete le face perfect adecvate pentru căței pe parcursul etapei de înțărcare facilitând trecerea de la laptele matern la o hrană mai solidă.
COMPONENTE ANALITICE (%): Proteină brută: 32,0, Uleiuri și grăsimi: 20,0, Acizi grași Omega 6: 2,6, Acizi grași Omega 3: 0,4, Materie anorganică: 5,9, Fibre crude: 1,5, Umiditate: 9,0, Calciu: 1,2, Fosfor: 0,8, Magneziu: 0,09. Energie metabolică (KCAL/KG): 3,880.
ADITIVI (MG/KG) ANTIOXIDANȚI: Vitamine: Vitamina A (IU/kg) (3a672): 24.000,0, Vitamina D3 (IU/kg) (E671): 2.000,0, Vitamina E (alfa – tocopherol): 600,0, Vitamina C: 200,0, Taurină: 2.000,0. Oligoelemente: Fier (sulfat de fier (monohidrat) - chelat de fier (II) de aminoacizi) (E1): 90,0, Cupru (sulfat de cupru (II)) - chelat de cupru (II) al aminoacizilor) (E4): 13,0, Zinc (zinc (II) sulfat (monohidrat) – chelat de zinc (II) de aminoacizi) (E6): 100,0, Mangan (mangan (II) chelat de oxigen - mangan (II) de aminoacizi) (E5): 40,0, Iod (iodat de calciu) (3b201): 1,5, Seleniu (selenit de sodiu) (E8): 0,2. Antioxidanți.
COMPOZIȚIE: Carne de pui, porumb, grăsime animală (păsări de curte), proteine animale deshidratate, grâu, orez, făină de porumb, proteine animale hidrolizate, vitamine și minerale, pastă de sfeclă, proteine de mazăre izolate, ulei de somon proaspăt (o sursă naturală de FOS și inulină), gluten de porumb, drojdie de bere, metionină, taurină, extract de gălbenele, drojdie hidrolizată (MOS), Yucca Schidigera.
Call Now Button
Chinese (Simplified)EnglishFrenchGermanItalianRomanianSpanish
Devino partenerul nostru!
Send